Spring naar hoofd-inhoud

ZZP Verzekeringspakket voor een loodgieter

Speciaal voor loodgieters die als ZZP'er werken hebben wij een goedkoop en compleet loodgieter ZZP verzekeringspakket. Met deze verzekering voor loodgieters zijn de belangrijkste verzekeringen in één keer geregeld voor een goedkope premie. Ook een verzekering voor de loodgieter die dakbedekkingen doet mogelijk.

Verzekeringen in het verzekeringspakket voor loodgieters

In deze pakketverzekering voor de loodgieter zitten standaard de volgende belangrijkste verzekeringen :

  • Aansprakelijkheidsverzekering voor de loodgieter die als ZZP'er werkt. Biedt dekking voor als u aansprakelijk gesteld wordt door iemand die iemand anders dan uw opdrachtgever.
  • Rechtsbijstandsverzekering inclusief incassohulp voor de loodgieter die als ZZP-er werkt. Voor juridische hulp voor het verhalen van schade, juridisch advies en incassoservice.
  • Inventaris-, Goederen- en Gereedschapsverzekering voor de loodgieter die als ZZP'er werkt. Biedt dekking voor bouwmaterialen en gereedschappen opgeslagen bij u thuis, in een loods of bij de opdrachtgever.
  • Eigen vervoerverzekering (diefstal uit bestelbus) voor de loodgieter die als ZZP'er werkt. Biedt dekking voor materialen en gereedschap in uw bestelbus.
  • CAR-/Montrageverzekering voor de loodgieter die als ZZP'er werkt. Voor schade aan het werk, schade als gevolg van uw werkzaamheden of schade aan de eigendommen van uw opdrachtgever.

Goekoopste pakketverzekering voor ZZP'ers vergelijken