Spring naar hoofd-inhoud

ZZP Verzekeringspakket voor jou als glazenwasser

Speciaal voor glazenwassers die als ZZP-er werken hebben wij een goedkoop en compleet glazenwasser ZZP verzekeringspakket. Met deze pakketverzekering voor jou als glazenwasser zijn de belangrijkste verzekeringen in één keer geregeld tegen een goedkope premie. Bovendien is je verzekeringspakket volledig online te regelen.

Verzekeringen in het verzekeringspakket voor glazenwassers

In deze pakketverzekering voor de glazenwasser zitten standaard de volgende belangrijkste verzekeringen :

  • Aansprakelijkheidsverzekering - voor de glazenwasser die als ZZP'er werkt. Biedt dekking voor als u aansprakelijk gesteld wordt door iemand die iemand anders dan uw opdrachtgever.
  • Rechtsbijstandsverzekering - inclusief incassohulp voor de glazenwasser die als ZZP-er werkt. Voor juridische hulp voor het verhalen van schade, juridisch advies en incassoservice.

Andere verzekeringen die voor de glazenwasser interessant kunnen zijn :

  • Bestelautoverzekering - voor het verzekeren van je bestelauto inclusief de eventueel accessoires aan de auto en de inventaris van de bestelauto
  • Inventaris-, Goederen- en Gereedschapsverzekering - voor de glazenwasser die als ZZP'er werkt. Biedt dekking voor goederen en gereedschappen opgeslagen bij u thuis, in een loods of bij de opdrachtgever.
  • Eigen vervoerverzekering - voor diefstal uit de bestelbus voor de glazenwasser die als ZZP'er werkt. Biedt dekking voor materialen en gereedschap in uw bestelbus.
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering - voor als je onverhoopt je werk als glazenwasser niet meer zou kunnen doen. Maak online een berekening van onze lage premie

Bereken de premie voor het verzekeringspakket voor een glazenwasser